Ανά διαστήματα η σελίδα θα ανανεώνεται με διάφορα θέματα που έχουν σχέση με το χωριό μας. 2012 - 2023

9/10/16

4η Παράδοση Πλαστικών Καπακιών από την Τ.Κ Αγίου Δημητρίου στον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Κοζάνης

Στην 4η παράδοση πλαστικών καπακιών προχώρησε η Τοπική Κοινότητα Αγίου Δημητρίου Ελλησπόντου Κοζάνης την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016.




Μόλις ένα χρόνο και ένα μήνα μετά την τοποθέτηση του Ειδικού Κάδου Συλλογής Πλαστικών Καπακιών έξω από το γραφείο της Κοινότητας του χωριού στον Άγιο Δημήτριο Ελλησπόντου Κοζάνης, η Δράση «Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια βοηθάμε έναν συνάνθρωπο μας με αναπηρία» του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας δείχνει να έχει μεγάλη απήχηση από τους κατοίκους του Αγίου Δημητρίου (και όχι μόνο), οι οποίοι περίτρανα αποδεικνύουν στην πράξη την ευαισθητοποίηση τους και την μεγάλη συμμετοχή τους, αφού σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα έχουν ήδη γεμίσει τον Κάδο αυτό με Καπάκια άλλες τρεις φορές !


Μάλιστα η τρίτη παράδοση είχε γίνει πριν ένα τρίμηνο περίπου και συγκεκριμένα στις 23 Ιουνίου 2016.

Στην συσκευασία των καπακιών σε σακούλες βοήθησε για ακόμη μία φορά ο γνωστός «βοηθός» μπαρμπαΓιάννης (Ιωάννης Περισανίδης) κάτοικος του χωριού.


Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Πεχλιβανίδης Θεοχάρης σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης παρέδωσε τα καπάκια στον Αλέξανδρο Κοκκινίδη ο οποίος ανέλαβε την μεταφορά τους και τα παρέδωσε στην Πτολεμαΐδα, στα γραφεία του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.


Όλοι μαζί στηρίζουμε την Δράση «Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια βοηθάμε έναν συνάνθρωπο μας με αναπηρία» του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.


Η προσπάθεια συνεχίζεται !!!
ΤΟΠΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΝΕΩΝ  ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ  ΚΟΖΑΝΗΣ
ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ  :  ΤΕΤΑΡΤΗ  05 – 10 – 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου