Ανά διαστήματα η σελίδα θα ανανεώνεται με διάφορα θέματα που έχουν σχέση με το χωριό μας. 2012 - 2023

7/3/19

Οι δύο πλευρές στην Ιστορία της Ανθρωπότητας και η Μακεδονία των αιώνων (του Αλέξανδρου Κων. Κοκκινίδη)

Σε ποια πλευρά της Ιστορίας θα γραφτούν τα ονόματα μας



Ο Ελληνισμός και η Ιστορία μας ανά τους αιώνες, ήταν και είναι πάντα "το ίδιο" γενναιόδωροι, τόσο με τους Ήρωες, τους Ηγέτες, τους Σωτήρες και τους Ελευθερωτές μας, όσο και με τους Προδότες, τους Εφιάλτες, τους Εχθρούς και τους Δυνάστες μας.

Αυτό που κάνει την διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις δύο πλευρές, είναι η επιλογή του καθενός μας για το ποια μεριά θα επιλέξουμε να υπηρετήσουμε και να υπερασπίσουμε, έτσι ώστε να έχουμε δικαίωμα να γραφτεί και το δικό μας όνομα με μεγάλα γράμματα, είτε στην μία περίπτωση είτε στην άλλη.

Έχουμε λοιπόν την ευκαιρία όλοι μας να αφήσουμε και εμείς το δικό μας στίγμα και αποτύπωμα, μικρό ή μεγάλο, στην Ιστορία των αιώνων και της Ανθρωπότητας και αποκτώντας έτσι το προτέρημα της υστεροφημίας, τόσο για την πρώτη πλευρά, όσο και για την άλλη πλευρά με αυτή την επιλογή μας, η οποία θα είναι η παρακαταθήκη μας για τα παιδιά μας, για την ίδια την Ιστορία και το μέλλον (μας) μετά από εμάς.

Η Μακεδονία είναι Ιστορία αιώνων, είναι η Ιστορία της Ανθρωπότητας, είναι η Ιστορία του Ελληνισμού, είναι η ψυχή της Ελλάδας.
Η (προ)συμφωνία των Πρεσπών είναι πλήγμα και έγκλημα κατά της Ιστορίας, κατά της Ελλάδας και του Ελληνισμού, κατά της αλήθειας, κατά της Ανθρωπότητας.
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την διαγράψει, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την αλλάξει, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την παραχαράξει, για αυτό και έχουμε Ιερό Χρέος να την προστατέψουμε σεβόμενοι όσους θυσιάστηκαν για αυτήν και παραδίδοντας την στους απογόνους μας και στην Ανθρωπότητα χωρίς να παραχωρήσουμε από αυτήν ούτε μία λέξη, ούτε μία σπιθαμή.

Αν θέλουμε λοιπόν τα ονόματα μας να γραφτούν στην Ιστορία δεν έχουμε παρά να επιλέξουμε πλευρά, το σίγουρο είναι πως σε κάθε περίπτωση θα είναι με κεφαλαία γράμματα και την ευκαιρία αυτή την έχουμε είτε ως απλοί μαχητές, είτε ως κάτοχοι αξιωμάτων.
Ήδη αυτοί που από την θεσμική τους θέση, θέλοντας και μη, τα ονόματα τους έχουν γραφτεί στην Ιστορία, μένει με την στάση τους, με την ψήφο τους και με την συμπεριφορά τους να επιλέξουν την πλευρά της Ιστορίας που θα γραφτούν !

Υ.γ. : Το Συλλαλητήριο το μεσημέρι της Κυριακής 20 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα έξω από την Βουλή στην Αθήνα δεν είναι μόνο για την Μακεδονία, δεν είναι μόνο για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, είναι για την Ιστορία της Ανθρωπότητας..


                    Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019, Άγιος Δημήτριος Ελλησπόντου Κοζάνης 
Αλέξανδρος Κων. Κοκκινίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου